Ets a un pas de solucionar els teus problemes de parella

Tens problemes de parella? No pateixis més. Ets a un pas de solucionar-los. A Vedika Psicologia som experts en teràpia de parella. Més de vint anys d’experiència i èxit avalen l’eficàcia dels nostres tractaments. Vine a un dels nostres centres i comença el teu canvi.

Voleu tornar a ser feliços junts? Voleu recuperar la màgia i la complicitat? Sou en bones mans. Facilitarem un canvi en els vostres patrons de conducta, fet que farà possible una solució eficaç i profunda als vostres problemes.

Enfoquem la teràpia de parella com una eina per a augmentar la comprensió de la relació, d’un mateix i de l’altre. Posem un èmfasi especial en la comunicació, l’acceptació i l’escolta empàtica per a la resolució dels conflictes de parella. Aquesta teràpia aporta també, en tots els casos, un creixement personal. 

Aprofundim en la vostra problemàtica i us dediquem el temps que mereixeu, amb sessions de 90 minuts. Combinem les sessions de parella amb la teràpia individual, sent aquesta última necessària quan cal incidir en algun aspecte personal d’una de les parts.

Amb la psicoteràpia prenem consciència dels conflictes que afecten la relació de parella i de les persones que la integren, fem canvis de creences, alliberem emocions i pensaments negatius i canviem patrons de comportament. Fem possible que, davant d’una mateixa situació, actuïs i et sentis diferent, també en l’àmbit de l’amor i la parella.

A Vedika trobaràs un espai acollidor, agradable, professional i totalment confidencial on et sentiràs còmode en tot moment. Respectem els ritmes i les necessitats de cada persona i de cada parella per a que estigueu sempre a gust amb el vostre procés de creixement.

Volem escoltar-te i donar-te les eines que necessites per construir un futur sa i reconfortant en companyia de la persona que estimes. Volem ser part de la solució a les vostres problemàtiques i dinàmiques negatives.

Doneu-vos una segona oportunitat. Deixa’ns ajudar-te a recuperar la confiança i la compenetració i a posar remei a allò que us amoïna. Sortireu reforçats d’aquesta experiència. Us coneixereu millor a vosaltres mateixos i a l’altre i enfortireu el vostre vincle.

Junts farem possible que tornis a estar a gust amb la persona que estimes i, el que és més important, amb tu mateix. Aposta per tu, aposta per la vostra relació. No te’n penediràs.


No Replies to "Ets a un pas de solucionar els teus problemes de parella"