Som experts en psicologia infantil i juvenil

Has detectat si el teu fill té dèficit d’atenció, depressió, insomni, obsessions, pors, símptomes d’ansietat o res que el limita i li impedeix ser plenament feliç?

Si és així, no ho dubtis. Vine a Vedika Psicologia i comença a veure els resultats de la seva milloria. Sigui quina sigui la seva problemàtica, generarem un canvi real en la seva conducta, donant-li les eines necessàries i ajudant-lo a resoldre i solucionar els problemes que l’amoïnen.

La infantesa i l’adolescència són dues etapes clau en el desenvolupament físic i mental dels teus fills. És una època de grans canvis que necessita un acompanyament i una supervisió parental i, en alguns casos, també professional.

Si no entens ben bé què li està passant al teu fill o filla, per què actua de forma diferent a com ho feia abans, o t’amoïna un canvi en la seva afectivitat, no pateixis. Nosaltres t’ajudarem a solucionar qualsevol problema relatiu a aquest moment tan important de la seva vida.

És bastant habitual que en algun moment del seu desenvolupament, joves i infants tinguin problemes d’aprenentatge, dificultats relatives a les seves habilitats motrius o, fins i tot, trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH).

Entre un 10 i un 20% dels joves i infants de l’actualitat tenen un problema de salut mental, segons afirma l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Les noves tecnologies, els canvis socials i la cris econòmica han fet créixer els problemes mentals entre nens i adolescents. Si és el cas del teu fill o filla o d’algú del teu entorn, dona el primer pas per ajudar-lo a solucionar el problema.

Treballant amb efectivitat i eficàcia i en un entorn de màxima confiança i confidencialitat, fem possible que el nen, adolescent o jove i la seva família deixin enrere allò que els preocupa, fent que el problema passi a ser cosa del passat.

Som experts des de fa vint anys en psicologia infantil i juvenil. En aquestes dècades d’experiència hem posat en pràctica i hem perfeccionat tractaments breus que fan possible la disminució de la simptomatologia sense necessitat de prendre medicació.

Mitjançant la psicologia, la teràpia de joc, el massatge infantil, el vincle terapèutic i l’avaluació psicològica, acompanyem a l’infant o jove en el seu procés i l’ajudem a superar els seus conflictes relacionals, emocionals i de comportament que generen malestar en ell i el seu entorn més proper.

Fem una avaluació del jove a l’inici i al final de la teràpia i, si és convenient, treballem de manera conjunta amb el nen o nena, l’escola i la família.

Si el centre docent ho demana als pares, redactem informes detallats dels progressos del tractament i els fem arribar a l’escola, estant en contacte i treballant plegats per optimitzar el temps i els recursos en pro d’una teràpia eficaç i d’uns resultats visibles i evidents.

No t’ho pensis més. Deixa quelcom tan important com la salut dels que més estimes en bones mans. A Vedika Psicologia estem desitjant ajudar-te. Ens deixes?


No Replies to "Som experts en psicologia infantil i juvenil"