Relaxació Terapèutica

Terapia especifica pel tractament de l’ansietat, crisis d’angoixa, l’estrès i la depressió.

Tractament específic per Ansietat

Simptomatologia associada a l’estrès emocional, degut a dificultats en la resolució de conflictes emocionals, relacionals i/o situacionals,que es mantenen al llarg del temps. Sensació de neguit i d’intranquil•litat.Problemes digestius. Disminució efectiva de la simptomatologia, des del primer mes de terapia, sense necesitat de medicació.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Crisis
d’Angoixa

Simptomatologia associada a l’ansietat de llarg termini, amb un augment de l’intensitat, manifestant-se puntualment en forma de crisi d’angoixa.
Sensació d’ofec i/o taquicàrdies,sensació de falta de control i opresió al pit.
Disminució efectiva de la simptomatologia a partir del tercer mes de
teràpia.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Estres

Simptomatologia associada a l’ansietat i a l’angoixa. Dificultats en parar el ritme, trastorn del son, irritabilitat i mal de cap.
Disminució efectiva de la simptomatologia a partir del tercer mes de tractament, amb una millora significativa de la qualitat
de vida.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Depresió

Simptomatologia associada a l’ansietat, l’angoixa i a l’estrès de llarga durada. Processos de dol, vivències traumàtiques, tristesa, apatia,cansament i desanim. Disminució de la simptomatologia a partir del tercer mes de tractament, Relaxació terapéutica i Psicoteràpia.

CONTACTA AMB NOSALTRES