Deixa enrere l’ansietat

L’ansietat o angoixa és una emoció que ha experimentat tothom, en major o menor mesura, al llarg de la seva vida. És una sensació de por irracional sense causa aparent, a la que costa trobar-li un sentit. És el teu cas? Si és així, no pateixis. Nosaltres et donem les eines necessàries per a que deixis enrere aquest problema i recuperis el teu benestar. Torna a ser feliç!

A Vedika som especialistes en el tractament de l’ansietat i de tots els trastorns que se li associen. Des de fa 20 anys, ajudem a persones com tu a identificar, combatre i eliminar d’arrel les causes que et provoquen ansietat i malestar per a que t’alliberis d’allò que et preocupa i puguis ser plenament feliç.

Tens por a viatjar en avió, a anar al dentista o a veure sang? Potser a les aglomeracions o els ascensors? Has viscut una experiència traumàtica i no te la pots treure del cap? Evites certs espais i situacions per temor a sentir-te atrapat o sense possibilitat de fugir? Tens palpitacions, sudoració, tremolors, calfreds, sensació d’ofec o por a perdre el control? Amb la nostra ajuda, podràs tornar a sentir-te bé.

T’agobia trobar-te davant d’altres persones per por a ser jutjat negativament, sentint que ets inferior i diferent? Sents insomni, cansament i irritabilitat? Estàs intranquil degut a un problema de salut físic, com ara la diabetis, les malalties del cor, o l’hipertiroidisme? Tens idees o pensaments persistents que et provoquen por i malestar? Fem que desapareguin.

Si la teva situació encaixa amb algun dels símptomes anteriors, és probable que pateixis algun trastorn específic relacionat amb l’ansietat. Si és així, no dubtis en dir-nos-ho. Agafa les regnes de la teva vida. Atreveix-te a sentir-te millor. Estàs en bones mans.

Si t’estàs preguntant per què hauries de confiar en nosaltres, la resposta és fàcil. Dues dècades de pacients satisfets avalen l’efectivitat dels nostres tractaments.

Estem especialitzats en el tractament específic de l’agorafòbia, els atacs de pànic (crisis d’ansietat o crisis d’angoixa), el trastorn obsessiu-compulsiu, el trastorn per estrès posttraumàtic i la fòbia social, així com en el tractament del trastorn d’ansietat generalitzada, el trastorn d’ansietat degut a una malaltia, el trastorn d’ansietat induït per substàncies i altres fòbies específiques.

Si tu o qualsevol persona del teu entorn pateix qualsevol d’aquests problemes relacionats amb l’ansietat, ets al lloc indicat. Si busques un tractament eficaç en un entorn agradable i professional, Vedika és per a tu.

A què esperes per sentir-te millor i deixar enrere qualsevol tipus de trastorn d’ansietat? Som aquí per ajudar-te a aconseguir-ho. Ens deixes?


No Replies to "Deixa enrere l’ansietat"