Cursos

 

Ioga

La base del Ioga és la integració harmoniosa de tots els aspectes de la personalitat: físic, mental, emocional, social i espiritual.
Les asanes són posicions estables, còmodes, fermes i sólides, que aporten flexibilitat. Quan les domines,pots oblidar-te del cos i centrar en la meditació i el control de la respiració. El ioga estabilitza la ment, elimina el patiment i aporta pau interior.
Ioga en família, Ioga adults +info

CONTACTA AMB NOSALTRES

Mindfulness

Meditació on s’exercita la conciencia de l’atenció plena: atenció moment a moment a l’experiència present, sense judicis i amb actitud de paciencia i d’acceptació. Ajuda a disminuir la preocupació i l’estrès, incrementa la sensació de benestar, disminueix l’ansietat, la tensió psicològica i la depressió. Millora la regulació emocional i els processos d’aprenentatge. Mindfulness per nens, Mindfulness d’adults +info

CONTACTA AMB NOSALTRES

Reequilibri Corporal

Sessions setmanals individuals i/o grupals de reequilibri corporal per adults i tallers de fi de setmana.
Integrem en la terapèutica, el treball corporal, mental i emocional.
Recupera la vitalitat, l’energia positiva i la motivació, reequilibra el cos,
allibera’t de les emocions negatives i harmonitza la ment.
Afronta els reptes del dia a dia, amb confiança i seguretat.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Creixement Personal

A través del Creixement Personal s’aconsegueix millorar la consciència d’un mateix i descobrir la pròpia identitat, amb la finalitat d’impulsar el nostre potencial i les nostres habilitats personals i relacionals.
L’objectiu principal és millorar la nostra qualitat de vida i contribuir a la realització dels nostres somnis i aspiracions individuals.
El camí cap al benestar i el creixement personal implica aconseguir equilibri i harmonia en el nostre dia a dia, en relació amb nosaltres mateixos i amb els demes.

CONTACTA AMB NOSALTRES